«Επιδημία» γαστρεντερίτιδας σε Κέντρο Εκπαίδευσης του στρατού

«Επιδημία» γαστρεντερίτιδας σε Κέντρο Εκπαίδευσης του στρατού

39 στρατιώτες νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αναφέρουν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).Όλοι οι οπλίτες θητείας παρουσίασαν τα συμπτώματα την ίδια μέρα, στις 27 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στη Θήβα.

Αρρώστησαν αφότου επέστρεψαν στο στρατόπεδο μετά από έξοδο, και όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, τα συμπτώματά τους παραπέμπουν σε ιογενή γαστρεντερίτιδα και δεν εμπνέουν ανησυχία.


Οι οπλίτες νοσηλεύονται σε ειδικούς χώρους του ΚΕΠΒ για παρακολούθηση και αγωγή, ενώ κανείς δεν χρειάστηκε μεταφορά σε νοσοκομείο
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Θήβας. Η συνολική του έκταση μαζί με το πεδίο βολής είναι 17.224 στρέμματα και έχει δυναμικότητα 1800 ανδρών. Το Κέντρο προήλθε από την συγχώνευση του Ειδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Οπλιτών Πυροβολικού (ΕΚΕΟΠ) με έδρα την Μαγούλα και του Συντάγματος Υποδοχής Πυροβολικού (ΣΥΠ) με έδρα την Νέα Πέραμο.
πηγή onmed.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά