Στρατιωτικοί γιατροί προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του Θεόκτιστου


Το Θεόκτιστο επισκέφθηκαν ξανά στις 24/10, οι τρεις στρατιωτικοί γιατροί, κ. Πανσεληνάς Ευστρ, Αρχίατρος πνευμονολόγος Δ/ντης του 411 ΓΣΝ, ο κ. Παπαγιαβής, Αν. Επίατρος ορθοπεδικός στο 411 ΣΓΝ και ο Ανθυπίατρος Ιατρός του 11ου Συντάγματος Γκιόλας Κών/νος.


Ο Δκτης του 11ου Συντάγματος Σντ/ρχης Δρακόπουλος Θεόδωρος. από κοινού με τον Δ/ντή του 411 ΓΣΝ κ. Πανσεληνά Ευστράτιο και τον πρόεδρο του Θεοκτίστου κ. Χαρ. Μαστορόπουλο Σ/μχο Ε.Α. μηχανικό οργάνωσαν και συντόνισαν την ανωτέρω επίσκεψη, προκειμένου να εξετάσουν τους κατοίκους του χωριού, που στερούνται αγροτικού ιατρού εδώ και πολύ καιρό.

''Οι κάτοικοι που εξετάστηκαν στο Αγροτικό Ιατρείο ένιωσαν για ακόμη μία φορά ευγνώμονες για την χειρονομία των παραπάνω στελεχών που με το ήθος τους και τον άριστο επαγγελματισμό τους, προάγουν την κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων" μας δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας που προέρχεται από την Πολεμική Αεροπορία θέλοντας να ευχαριστήσει τον Δ/κτη του 11 ου Συντάγματος Σντ/ρχη Δρακόπουλο Θεόδωρο και τους κ. Πανσεληνά Ευστράτιο Αρχίατρο Δ/ντη του 411 ΓΣΝ, κ .Παπαγιαβή Αν. Επίατρος και τον Ανθυπίατρο Γκιόλα Κών/νο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια - για την επανεκλογή του απηύθυνε στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλη Ψυχογιό, ο πρόεδρος κ. Χαρ. Μαστορόπουλος, αφού, όπως μας δήλωσε, χάρις και στην δική του συνδρομή του πραγματοποιήθηκε η ανωτέρω επίσκεψη.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά