Η Αγία Ζώνη σε κάθε κλίνη ασθενούς στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της ΘεσσαλονίκηςΜε όλες τις τιμές και σε κλίμα ευλάβειας και συγκίνησης, έφθασε το πρωί στο 424 Στρατιωτικο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η Αγία Ζώνη της Θεομήτωρος συνοδευόμενη από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα και Βατοπεδινούς πατέρες. 

Εκεί τελέστηκε δέηση υπέρ υγείας εργαζομένων, νοσηλευομένων και στρατευμένων παρουσία πλήθους κόσμου που προσήλθε για να προσκυνήσει το μοναδικό κειμήλιο από τη ζωή της Παναγίας που σώζεται μέχρι σήμερα.
Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Βαρνάβας τόνισε τη θεραπευτική δύναμη του κειμηλίου η οποία ακούμπησε κάθε κλίνη ασθενούς του νοσοκομείου. 


Προς ανάμνηση της επίσκεψης, οι Βατοπεδινοί πατέρες προσέφεραν στον διοικητή του Νοσοκομείου το ιερό εικόνισμα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας. 


Αμέσως μετά η Αγία Ζώνη μεταφέρθηκε στο παρεκκλήσι του  Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για προσκύνημα από ασθενείς και συνοδούς. 


 Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης
https://www.iellada.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά