Η Εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λήμνο και η επίδειξη F-16 της Ομάδας «Ζευς» στο Μούδρο!





Ο εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, θα είναι πενθήμερος και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.
Στη Λήμνο, κέντρο εορτασμού θα είναι η 130 Σμηναρχία Μάχης, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00, θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων καθώς και ο Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία.
Από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Η Σμηναρχία θα είναι επισκέψιμη για το κοινό τις εξής ημέρες και ώρες:
• Την Τετάρτη 7, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, από 09:00 έως 17:00.
• Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, από 13:00 έως 17:00.
• Επιπροσθέτως την Κυριακή 4/11 και ώρα 15:30 στο Μούδρο, στα πλαίσια εορτασμού και εκδηλώσεων συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη <<Λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου – Υπογραφή της Συνθήκης του Μούδρου 1918-2018>>, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από την ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 ‘’ΖΕΥΣ’’ της Πολεμικής Αεροπορίας.
limnosreport
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά