O ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας στη Λάρισα για την 28η Οκτώβριου



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας εκπροσώπησε, Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Eθνική Eπέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα. Αύριο Δευτέρα θα επισκεφθεί μονάδες και σχηματισμούς που εδρεύουν στην πόλη.
 
Σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους μετά το πέρας της παρέλασης ανέφερε: 
 
Οι αγώνες και η αντίσταση του ελληνικού λαού είναι ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της πατρίδας μας. Είναι αυτό που μας οδηγεί, μας δίνει τη δυνατότητα να μην ξεχνάμε, κυρίως γιατί ο αγώνας ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό είναι ένας αγώνας που και σήμερα πρέπει να συνεχιστεί. Η ιστορία μάς διδάσκει για την αξιοπρέπεια, για τους αγώνες τους οποίους έχουμε κάνει για την ελευθερία και για τη δικαιοσύνη. 
 
Η χρονιά που διανύουμε είναι η πρώτη μετά από οκτώ ιδιαίτερα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ελληνικός λαός. Πλέον, μπορούμε και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θωρώ ότι θα είναι και χρονιά στην οποία οι κόποι του ελληνικού λαού, οι αγωνίες και οι αγώνες του μπορούν και θα αρχίσουν να δικαιώνονται. Βρισκόμαστε στην πρώτη περίοδο μετά την αποδέσμευση της χώρας μας από τη μνημονιακή λαίλαπα και από τους μειωμένους βαθμούς δημοκρατίας που λόγω των μνημονίων είχαμε. 
 
Για την τουρκική προκλητικότητα:
 
Τη μέρα που τιμάμε σήμερα χρειάζονται ηρεμία, ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Η Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν τα θέματα με αυτόν ακριβώς τον τροπο. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν αποτρεπτική ισχύ, εμείς ως πολιτική ηγεσία ασκούμε φιλειρηνική πολιτική. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Νηφαλιοτητα λοιπόν και αξιοπρέπεια. Επίσης, εκπέμπουμε ένα μήνυμα, ότι μόνο με ειρήνη μπορούν να συνυπάρχουν οι λαοί. Μόνο με ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη.

















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά