Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν την απαγωγή Ταξίαρχου στην Ελλάδα



Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει μιλώντας στο Armyvoice.gr ο πρώην ναυτικός ακόλουθος της Τουρκίας στην ΑΘήνα, ο οποίος μετά το πραξικόπημα χαρακτηρίστηκε τρομοκράτης και διέφυγε σε ευρωπαϊκή χώρα, όπου ζει έχοντας πάρει άσυλο.
Στο σημερινό απόσπασμα από την συνέντευξή του αποκαλύπτει πως γνώριζε σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών να απαγάγουν Τούρκο Ταξίαρχο που υπηρετούσε στην Λάρισα, ενώ αποκαλύπτει πως έλαβε εντολές να ζητήσει την παράνομη επαναπροώθηση των Τούρκων πολιτών και στρατιωτικών που ενδεχομένως θα περνούσαν στην Ελλάδα διωκόμενοι ως πραξικοπηματίες.
«Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι ο πρώην επικεφαλής της SEEBRIG Ταξίαρχος Numan Yediyıldız, επρόκειτο να απαχθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μέσα στην Ελλάδα. Υπήρχε σχέδιο, αλλά εγκατέλειψε τη χώρα πριν εκδηλωθεί το σχέδιο.

Και κάτι ακόμα σημαντικό. Η πρεσβεία μου ζήτησε να επικοινωνήσω με το ελληνικό ΓΕΕΘΑ και το Λιμενικό, με αίτημα οι Τούρκοι στρατιωτικοί ή και πολίτες που περνούν τα ελληνικά θαλάσσια σύνορα να απωθούνται άμεσα πίσω».
Μιλάει επίσης για τις σημαντικές αλλαγές στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες κατά την άποψή του θα τις αποδυναμώσουν.
Διαβάστε τη συνέντευξή του στο Armyvoice.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά