Ράγισε καρδιές η μόνη επιζήσασα του μοιραίου Χιούι


Ράγισε καρδιές η Αρχιλοχίας, Βασιλική Πλεξίδα, η οποία γλίτωσε από θαύμα, στη συντριβή του ελικοπτέρου ΧΙΟΥΙ στην Ελασσόνα και έδωσε το «παρών» στο μνημόσυνο των τεσσάρων συναδέλφων της.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του kranosgr.blogspot.gr, η Αρχιλοχίας κάθισε πίσω από τους συγγενείς των νεκρών αξιωματικών. Ήταν σιωπηλή με σκυμμένο το κεφάλι σαν να προσεύχονταν καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής. Η Βασιλική Πλεξίδα τίμησε με το δικό της τρόπο τους νεκρούς συναδέλφους της.
Μετά την απονομή του μεταλλίου εξόχου πράξεως στις οικογένειες των Αξιωματικών, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ενημέρωσε τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη για την παρουσία της Αρχιλοχία και κατευθύνθηκαν προς το μέρος της, όπου συνομίλησαν για λίγο μαζί της.


enikos

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου