Τελετή Διαβεβαίωσης νέων Αξιωματικών




Η τελετή διαβεβαίωσης και απονομής του ξίφους των νέων Αξιωματικών απόφοιτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Τάξεως 2017, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΓΕΕΦ, την 30 Ιουνίου 2017.
        Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Υπουργός Άμυνας επέδωσε τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες αξιωματικούς και στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους νέους Ανθυπολοχαγούς στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
        O Υπουργός τόνισε τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν σήμερα, ότι η στρατιωτική τους καριέρα στηρίζεται στις δικές τους ικανότητες, αξία και προσπάθεια, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της ΕΦ θα είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα.
        Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς στην Ημερησία Διαταγή του ανέφερε ότι η Εθνική Φρουρά υποδέχεται στις τάξεις της τους νέους Ανθυπολοχαγούς ως έτοιμους Αξιωματικούς, αφοσιωμένους στις αξίες της Πατρίδας, της Τιμής και του Καθήκοντος, γαλουχημένους με τις αρετές της ανδρείας, της πειθαρχίας και της καρτερικότητας και ικανούς να εμπνέουν με το χαρακτήρα τους, να διδάσκουν με το παράδειγμα και να διοικούν με σωφροσύνη.
        Επιπλέον ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και δι’ αυτής τον Ελληνικό Στρατό για το έργο τους και την υποστήριξη προς την Εθνική Φρουρά.
         Τέλος επεσήμανε ότι η Εθνική Φρουρά μετεξελίσσεται, αναδιοργανώνεται, εκπαιδεύεται, εξοπλίζεται και συμμετέχει σε αποστολές και ασκήσεις με άλλα κράτη, δράσεις οι οποίες της προσδίδουν μία νέα διάσταση και ταυτόχρονα ένα σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
      
        Στην τελετή παρέστησαν η Ιεραρχία του ΓΕΕΦ, οι Διοικητές Σχηματισμών, οι Διευθυντές των Κλάδων, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και οικογένειες των νέων Ανθυπολοχαγών.

Ημερήσια Διαταγή κ. Α/ΓΕΕΦ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά