Βάλια Αμπατζή: το κομάντο της στρατιωτικής δημοσιογραφίας



ΠΗΓΗ:

http://www.epaggelmagynaika.gr/valia-ampatzi-to-komanto-tis-stratiotikis-dimosiografias/

Μια από τις πιο όμορφες δημοσιογραφικές παρουσίες είναι η Βάλια Αμπατζή.

Η δημοσιογράφος που μάχεται για την αλήθεια και την δημοσιογραφική ανεξαρτησία. Εκπαιδεύτρια δημοσιογραφίας πλέον του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης μαθαίνει στα νέα παιδιά τον χώρο με αξιοπιστία και ειλικρίνεια. Αυτό άλλωστε θέλει και η ίδια και λέει μέσα από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει.

Η Βάλια θεωρείται η γυναίκα κομάντο της στρατιωτικής δημοσιογραφίας αφού όσα ρεπορτάζ έχει κάνει έχουν επαληθευτεί και ο στρατιωτικός κόσμος την εμπιστεύεται και την σέβεται. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και συναδέλφους που με εμπιστεύονται και τους αναγνώστες, γιατί αυτό που βλέπουν αυτό είναι η Βάλια και δεν κρύβομαι από τίποτα.» δηλώνει η ίδια.
Τα Στρατιωτικά θέματα http://stratiotikathemata.blogspot.gr/ έχουν κερδίσει κοινό όχι μόνο από τον στρατιωτικό κόσμο αλλά και από αναγνώστες που απλά τα αγαπάνε και ακολουθούν την Βάλια σε κάθε βήμα της!
Είναι δε αξιοθαύμαστο για μια γυναίκα δημοσιογράφο να ασχολείται με έναν τέτοιο χώρο και αυτό είναι κάτι που την κάνει ακόμα πιο δυναμική. 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά