Βάλια Αμπατζή: το κομάντο της στρατιωτικής δημοσιογραφίαςΠΗΓΗ:

http://www.epaggelmagynaika.gr/valia-ampatzi-to-komanto-tis-stratiotikis-dimosiografias/

Μια από τις πιο όμορφες δημοσιογραφικές παρουσίες είναι η Βάλια Αμπατζή.

Η δημοσιογράφος που μάχεται για την αλήθεια και την δημοσιογραφική ανεξαρτησία. Εκπαιδεύτρια δημοσιογραφίας πλέον του Δημόσιου ΙΕΚ Τρίπολης μαθαίνει στα νέα παιδιά τον χώρο με αξιοπιστία και ειλικρίνεια. Αυτό άλλωστε θέλει και η ίδια και λέει μέσα από τις σπάνιες συνεντεύξεις που δίνει.

Η Βάλια θεωρείται η γυναίκα κομάντο της στρατιωτικής δημοσιογραφίας αφού όσα ρεπορτάζ έχει κάνει έχουν επαληθευτεί και ο στρατιωτικός κόσμος την εμπιστεύεται και την σέβεται. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και συναδέλφους που με εμπιστεύονται και τους αναγνώστες, γιατί αυτό που βλέπουν αυτό είναι η Βάλια και δεν κρύβομαι από τίποτα.» δηλώνει η ίδια.
Τα Στρατιωτικά θέματα http://stratiotikathemata.blogspot.gr/ έχουν κερδίσει κοινό όχι μόνο από τον στρατιωτικό κόσμο αλλά και από αναγνώστες που απλά τα αγαπάνε και ακολουθούν την Βάλια σε κάθε βήμα της!
Είναι δε αξιοθαύμαστο για μια γυναίκα δημοσιογράφο να ασχολείται με έναν τέτοιο χώρο και αυτό είναι κάτι που την κάνει ακόμα πιο δυναμική. 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου