304peb1
Τις ικανότητες και το έργο του 304 Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσης (ΠΕΒ) στην τεχνική υποστήριξη, στη συντήρηση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού αρματικού δυναμικού, παρουσιάζει ένα εξαιρετικό video του ΓΕΣ. Με έδρα στο Βελεστίνο του Βόλου, το 304 ΠΕΒ είναι η ζωντανή απόδειξη της ελληνικής επιμονής, που αντίθετα στους «νόμους» της κακώς εννοούμενης «αγοράς», αποδεικνύει ότι ανεξάρτητα από το πόσο σύγχρονο ή όχι είναι το υλικό που διαθέτει μια στρατιωτική δύναμη, εκείνο που διαδραματίζει τον κύριο λόγο για να υπάρχουν υψηλές διαθεσιμότητες σε μέσα και οπλικά συστήματα είναι το ανθρώπινο δυναμικό.
Ιδιαίτερα στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε, η εν λόγω μονάδα αποτελεί κομβικό σημείο για την ορθή λειτουργία όλων των τύπων των αρμάτων μάχης που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός (ΕΣ), διαψεύδοντας τη ρήση «δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν έστι γενέσθαι».
Έχοντας ξεπεράσει τα 41 χρόνια λειτουργίας, το 304 ΠΕΒ (Προκεχωρήμερνο Εργοστάσιο Βάσεως) στο στρατόπεδο Txn (ΠΖ) «Παπαϊωάννου Ιωάννη» στο Βελεστίνο, προσφέρει τεράστιο έργο σε ότι αφορά το αρματικό δυναμικό της χώρας. Το 304 ΠΕΒ αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο επισκευαστικό εργοστάσιο του Στρατού ξηράς και συγχρόνως ένα από τα μεγαλύτερα, όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο, αλλά και στα Βαλκάνια. Δυστυχώς παρότι το έργο της συντήρησης και της ανακατασκευής είναι ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο, σπάνια παρουσιάζεται σε ευρεία κλίμακα ακόμη και στον ειδικό τύπο, διότι δεν εντυπωσιάζει.
http://www.myvolos.net/archives/280569

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά