Εξοπλισμό στη δομή ΑμεΑ αμπελώνα δώρισε η 110 Πτέρυγα Μάχης

Δείχνοντας την ευαισθησία και το κοινωνικό τους πρόσωπο σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα Άτομα με Αναπηρία, ο Διοικητής και κλιμάκιο της 110 Π.Μ. προέβησαν σε μία δωρεά εξοπλισμού, η οποία θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση χώρου ψυχαγωγίας στο πλαίσιο της ανακαίνισης  της νέας πτέρυγας που πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί στη Δομή Αμπελώνα.
Συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Θεσσαλίας κα Ριζούλη Δήμητρα, συνομίλησαν μαζί της για θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ομάδα ΑμεΑ , τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, περιηγήθηκαν στους χώρους της δομής και ανανέωσαν για μια μελλοντική συνεργασία.
Η Πρόεδρος ,οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι ευχαρίστησαν το Διοικητή κο Καραμεσίνη Κων/νο για την ευγενική του δωρεά στη Δομή Αμπελώνα.


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/07/06/exoplismo-sti-domi-amea-abelona-dorise-110-pteryga-machis/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά