Εξοπλισμό στη δομή ΑμεΑ αμπελώνα δώρισε η 110 Πτέρυγα Μάχης

Δείχνοντας την ευαισθησία και το κοινωνικό τους πρόσωπο σε ευπαθείς ομάδες όπως είναι τα Άτομα με Αναπηρία, ο Διοικητής και κλιμάκιο της 110 Π.Μ. προέβησαν σε μία δωρεά εξοπλισμού, η οποία θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση χώρου ψυχαγωγίας στο πλαίσιο της ανακαίνισης  της νέας πτέρυγας που πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί στη Δομή Αμπελώνα.
Συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Θεσσαλίας κα Ριζούλη Δήμητρα, συνομίλησαν μαζί της για θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη ομάδα ΑμεΑ , τις ανάγκες και τις δυνατότητές τους, περιηγήθηκαν στους χώρους της δομής και ανανέωσαν για μια μελλοντική συνεργασία.
Η Πρόεδρος ,οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι ευχαρίστησαν το Διοικητή κο Καραμεσίνη Κων/νο για την ευγενική του δωρεά στη Δομή Αμπελώνα.


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/07/06/exoplismo-sti-domi-amea-abelona-dorise-110-pteryga-machis/

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου