Διακλαδικό Μνημόσυνο Πεσόντων Υγειονομικού Σώματος

Την Παρασκευή 07 Απριλίου 2023, και παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά ως εκπρόσωπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, τελέσθηκε το Ετήσιο Διακλαδικό Μνημόσυνο Πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών Υγειονομικού Σώματος και Εθελοντριών Αδελφών Νοσοκόμων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ).

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον Αρχηγό ΓΕΑ, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ) Υποναύαρχο (YΙ) Αντώνιο Παπαγεωργίου ΠΝ και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ Αντώνιο Αυγερινό.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης:O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΥΓ) Υποστράτηγος Δημήτριος Κασίμος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ) Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Σταύρος Γιαννικάκης ΠΝ.
Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

1 του 8


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά