Στη ΣΜΥ το Σωματείο Ιεροψαλτών ν. Τρικάλων στην τελετή ονοματοδοσίας





Το Σωματείο Ιεροψαλτών ν. Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός σταθερό στους σκοπούς του που εκτός των άλλων είναι και η συνεργασία με φορείς του Νομού, έχοντας αναπτύξει αγαστή συνεργασία με τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Σχολής Ταξιάρχου Ιωάννη Κορέλη έψαλλε με κλιμάκιο του στην τελετή ονοματοδοσίας τάξης και γενεθλίου επετείου της Σχολής την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Στην τελετή προεξήρχε ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τον Στρατιωτικό ιερέα π. Σεραφείμ Καλτσουκαλά και παρέστησαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και οι Αρχές της πόλης των Τρικάλων.




/www.trikalanews.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά