Συλλυπητήρια Ε.Ε.Υ.Ε.Δ.

Με θλίψη σάς ανακοινώνουμε, ότι έφυγε από την ζωή, αιφνιδίως την ημέρα του Πάσχα, ο Αρχικτηνίατρος Κωνσταντίνος Δούλαλας .

Ο Κων/νος Δούλαλας, εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 1992, είχε ειδικευθεί στην Μικροβιολογία. Υπηρετούσε στην ΔΥΓ της Ι Μεραρχίας ΠΖ (Βέροια).

Η εξόδιος ακολουθία έλαβε χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Δωροθέα Αλμωπίας, την 18 Απρ. 2023, με τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην συζυγό του Ιατρό, στον αδελφό του Συνάδελφο Ταξίαρχο ΥΙ εα (καρδιολόγο) Θανάση Δούλαλα, σε όλους τους συγγενείς , φίλους και Συναδέλφους του, που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Θεός ας τον αναπαύσει.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά