Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη: κινδυνεύει με λουκέτο το Οχυρό Ιστίμπεη

 


Ανάρτηση Σύνδεσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη


ΟΧΥΡΟ ΙΣΤΙΜΠΕΗ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη δημιουργήθηκε το 2015 με σκοπό την στήριξη της Ιστορικής Μνήμης της Μάχης των Οχυρών και "υιοθετήθηκε" το Οχυρό Ιστίμπεη καθώς υπήρχε υποψία υποβάθμισης της αναγκαιότητας για συνέχιση της τέλεσης της επετείου εκεί. Με κορύφωση το 2016 και 2017 διοργανώσαμε αγώνες ορεινού δρόμου και αναβιωτικές δράσεις σε συνεργασία με αναβιωτικές ομάδες από Ελλάδα και το Εξωτερικό!
Δυστυχώς το 2018 έπεσε "μαύρο". Σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η προσπάθεια! Κάποιοι ήθελαν να μην υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις στο Ιστίμπεη... Αυτοί κατάφεραν να μην ξαναγίνει τίποτα στο Ιστίμπεη. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έδωσε έκτοτε άδεια για παράλληλες εκδηλώσεις, παρόλο που το 2017 ο ΑΝΥΕΘΑ κ.Βιτσας μίλησε δημόσια με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη δράση του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη!
Εμείς συνεχίσαμε την προσπάθεια για διατήρηση της ιστορικής μνήμης με την διεξαγωγή του Μαθητικού διαγωνισμού, ο οποίος φέτος για 7η χρονιά διεξήχθη σε παγκόσμιο επίπεδο με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας!
Το αποτέλεσμα αυτής της υποβάθμισης είναι να κινδυνεύει με λουκέτο το Οχυρό Ιστίμπεη...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά