Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην Περιοχή Ευθύνης του Γ΄ ΣΣ

 Την 12 και 13 Απριλίου 2023, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ/ΝRDC-GR) «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος.
Ειδικότερα, την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, ο Αρχηγός επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «ΥΠΤΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (8ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ) «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ» και της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ) «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ».
Στη συνέχεια, την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, επισκέφθηκε την έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ/ΝRDC-GR) «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ), το Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ. ΝΤΑΛΙΠΗ» και συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με Σχηματισμούς της Περιοχή Ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ», του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ/ΝRDC-GR) «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) «ΘΡΑΚΗ».
Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, ο Αρχηγός ευχαρίστησε το προσωπικό για το έργο που επιτελεί και αντάλλαξε μαζί του ευχές εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά