Λάρισα: Η παράδοση της πλακέτας της μονάδας στην 110 ΠΜ, η δεξίωση και τα πηγαδάκια
Στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αεροπορική Βάση Λάρισας μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής της ∆ιοίκησης της 110 Πτέρυγας Μάχης, ο νέος Διοικητής Δημοσθένης Ντόλας παρέδωσε την πλακέτα της Μονάδας στον απερχόμενο Διοικητή Αργύριο Μουστρούφη, συνοδευόμενη με ευχές για υγεία, τύχη, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και κάθε καλό.Όπως μάλιστα τόνισε αυτό είναι το πιο σημαντικό δώρο, ένα ενθύμιο που μένει για πάντα και φέρνει στο μυαλό όλες τις αναμνήσεις.

Με την σειρά του ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, υπογράμμισε πως «Η 110 ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο να κρατά σε ετοιμότητα τα αεροσκάφη αλλά όπως κρατά και στο Αιγαίο την Εθνική μας αξιοπρέπεια».

Στο μεταξύ τα «πηγαδάκια» κατά την διάρκεια της δεξίωσης πήραν και έδωσαν με τους επίσημους προσκεκλημένους να κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις…Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

                             

 Λάρισα: Η παράδοση της πλακέτας της μονάδας στην 110 ΠΜ, η δεξίωση και τα πηγαδάκια… (φωτο – βίντεο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά