Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης του Δ΄ΣΣ





Την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με την ευκαιρία του εορτασμού των Άγιων Ημερών του Πάσχα, επισκέφθηκε Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια της Περιοχής Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού στον Έβρο, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, αντάλλαξε ευχές:Στις Καστανιές, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου (Ε.Φ.) «1».Με το προσωπικό του Ε.Φ. «5».Στον Λαγό, με το προσωπικό των Σχηματισμών της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού.Στο Διδυμότειχο, με το προσωπικό της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.Στο Σουφλί, με το προσωπικό του Ε.Φ. «126» και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή «Καζανί Ρέμα».Στην Αλεξανδρούπολη, με το προσωπικό των Σχηματισμών της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του, και απευθυνόμενος στο σύνολο του προσωπικού, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο και εξήρε την αφοσίωση στην εξασφάλιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας στην πρώτη γραμμή Άμυνας, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που αποτελούν τους φύλακες των συνόρων της Χώρας μας.

Τέλος, αναφερόμενος στο σημερινό ασταθές γεωστρατηγικό περιβάλλον, αλλά και στις προκλήσεις και απειλές που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα του προσωπικού, προτρέποντάς το να συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή του με ζήλο, αφοσίωση και πάθος.



1 του 26



























Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά