Ορεστιάδα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος στρατιωτικός, που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Ορεστιάδα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος στρατιωτικός, που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε ο 25χρονος Στρατιωτικός από την Ορεστιάδα, που κατηγορείται για δύο αδικήματα ασελγών πράξεων σε ανήλικο, μετά την απολογία του σήμερα στην Στρατιωτική Εισαγγελέα στο Στρατοδικείο Ξάνθης.





Η υπόθεση αφορά περιστατικό, που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, όταν συνελήφθησαν και οι δυο, σε εγκαταλειμμένη περιοχή των αποθηκών του σιδηροδρομικού σταθμού Ορεστιάδας, μετά από κλήση που έκανε ο στρατιωτικός στον 14χρονο για ερωτικό ραντεβού, αλλά και για πρόκληση σωματικών βλαβών που υπέστη ο ίδιος κατά την απόπειρα ληστείας σε βάρος του από τον ανήλικο.






Όπως τόνισε η δικηγόρος του, δεν γνώριζε επ’ ουδενί την ηλικία του νεαρού και αυτή ήταν η υπερασπιστική του γραμμή.

Από δω και πέρα εφ’ όσον θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της Ανάκρισης θα κρίνει ο Εισαγγελέας αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή όχι.

Θα κινηθεί εναντίον του και πειθαρχική διαδικασία

Ανεξάρτητα πάντως από την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης, θα υπάρξει και η πειθαρχικη διαδικασία που προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις και αδικήματα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον ΕΠ.ΟΠ από την Ορεστιάδα, ο οποίος υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της περιοχής Διδυμοτείχου.

Στο μεταξύ, ο ανήλικος, που πέρασε τη Δευτέρα την πόρτα του Ανακριτή στην Ορεστιάδα, όπως ήδη γράψαμε αφέθηκε επίσης ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

www.evros-news.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά