Αλλαγή πορείας για το Ορούτς Ρέις – Υπό στενή παρακολούθηση από το Πολεμικό Ναυτικό

 

Υπό στενή παρακολούθηση από το πολεμικό ναυτικό βρίσκεται το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέις το οποίο μάλιστα άλλαξε πορεία.

Όπως μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Δημήτρης Θωμάς, το πλοίο πλέει 90 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Καστελόριζου, πραγματοποίησε στροφή και κινείται πάλι προς το Καστελόριζο. Να σημειωθεί ότι το Ορούτς Ρέις επιτηρείται με προσοχή από δυνάμεις του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ενώ συνολικά και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας παρατηρώντας κάθε κίνησή του.

Nωρίτερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την επίσκεψη στις Φέρες με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας επιθεώρησε τη 16η μηχανοκίνητη μεραρχία στο Διδυμότειχο.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θωμάς

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά