Μουσικές ...μπαρουφολογίες! Μετέθεσαν τα βύσματα Αθήνα για να κάνουν νέες προσλήψεις

 






Ένα πρόσωπο ¨κλειδί¨ ευθύνεται για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στις στρατιωτικές μπάντες στην Ελλάδα.

Για να δείτε πόσο καλό παιδί είναι και καλός συνάδελφος που κοιτάει το συμφέρον των στελεχών του , ενίοτε για όσο καιρό είναι σε αυτή την θέση φρόντισε να αδειάσει απο στελέχη τις στρατιωτικές μουσικές και να τους φέρει όλους στην Αθήνα. Γιατί ως γνωστόν το βύσμα πάει σύννεφο και μουσικοί αγόρασαν σπίτια στην Αθήνα.

Αν μη τι άλλο οι υπόλοιποι στρατιωτικοί (βλέπε λεξικο  <<κορόϊδα >>) όσοι έχουν απομείνει στην υπόλοιπη Ελλάδα , γιατί μερικοί δεν άντεξαν την ¨φιλανθρωπία¨ του και αποστρατεύτηκαν άρον άρον, είναι αυτοί που στελεχώνουν την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τώρα με την είδηση που αποκάλυψαν τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με ΠΗΓΗ την AFTODIOIKISI παρουσιάζεται ως ήρωας και ως αυτός που πρότεινε την πρόσληψη νέων μουσικών (μιλάει αυτός που οδήγησε τους συναδέλφους του σε παραιτήσεις) ενώ η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το ΥΠΕΘΑ ουδεποτε είχε πρόταση του για προσλήψεις παρόλο που οι στρατιωτικοί μουσικοί ζητούσαν στελέχωση σε όλη την Ελλάδα εδώ και χρόνια!!!

Το ΥΠΕΘΑ στα πλαίσια των προσλήψεων στις ΕΔ παίρνει και μουσικούς!

Ο ¨καλός¨ ο άνθρωπος δεν είναι καλός αλλά κάνει ότι τον συμφέρει!!!! 
Τώρα τι έχετε να πείτε κ. Ευαίσθητε;

Δοξαστε τον...


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά