Έφυγαν τα μηχανήματα του Στρατού – Έληξε το πρόγραμμα «Ξενοκράτης» για Αγία Ευφημία και Ασσο
 Αναχώρησαν σήμερα από τη Σάμη με το τακτικό δρομολόγιο του ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ , τα μηχανήματα του Στρατού τα οποία είχαν έρθει από την επομένη του Ιανού και βοήθησαν τα μέγιστα στον καθαρισμό της Ασσου και της Αγίας Ευφημίας από τα φερτά υλικά και τις λάσπες.

Όπως ήδη είχε δηλώσει στο Kefalonipress ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός , τα μηχανήματα του Στρατού θα έφευγαν γιατί αφενός έληξε το πρόγραμμα ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ και αφετέρου πρέπει να κάνουν σέρβις .


Το επόμενο βήμα είναι η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Στρατό για την ανάληψη του έργου που έχει απομείνει και την κατασκευή της γέφυρας στο Χειμωνικό (Αγκώνα).

https://www.kefaloniapress.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά