Ευχάριστη ανακοίνωση που αφορά τα στελέχη ΑΣΣΥ τάξης 1992

 

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι, μετά από επικοινωνία με την Ομοσπονδία μας, μας εγνώσθη ότι, μετά από αίτημά μας, το θέμα επίλυσης της ιεραρχικής δυσαρμονίας που δημιούργησαν προηγούμενα νομοθετήματα με τις/τους συναδέλφους που κατετάγησαν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσω Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) το έτος 1990, βαίνει προς επίλυση, με σχετική νομοθετική πρόβλεψη που θα ενσωματωθεί εντός του νομοσχεδίου που πολύ σύντομα θα κατατεθεί από μεριάς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Βουλή των Ελλήνων για ψήφιση και θα ανακοινωθεί ακόμη πιο σύντομα από τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.  

Επίσης με το ίδιο ως άνω νομοσχέδιο επιλύεται και το θέμα των συναδέλφων του Πολεμικού Ναυτικού, που μετέφερε αρμοδίως η Ομοσπονδία μας, οι οποίοι αν και είχαν συμπληρώσει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα προαγωγής τους στο επόμενο βαθμό στις 04.9.2020, δεν έχουν προαχθεί μέχρι και σήμερα.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

  1. Καλό είναι να εξεταστεί και το θέμα των ορίων ηλικίας στο βαθμό από επισμηναγος για αντισμηναρχος στα 34 και 55 έτη να γίνει 34 και 57 η 58 έτη γιατί υπάρχουν στελέχη που εισήχθησαν στο στράτευμα σε μεγάλυτερη ηλικία και τους προλαβαίνει μέσα στο ίδιο έτος προαγωγής πρώτα το ηλικιακό όριο για κάποιους μήνες από το χρόνο συμπλήρωσης του χρόνου προαγωγής.
    Μπορεί να γίνει και 33 έτη και 55 χρονών χωρίς κανένα πιστεύω πρόβλημα.
    Επομένως λύσεις υπάρχουν έτσι και αλλιώς το έχουν προτείνει και διάφορες ενώσεις και ομοσπονδίες.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά