Στρατός Ξηράς: 10.000 νεοσύλλεκτοι στην ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου

Οι μάσκες θα χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων των στρατευσίμων αλλά και θα διατίθενται για τις ανάγκες του εθνικού συστήματος υγείας


Οι Ενοπλες Δυνάμεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Αλατζά για το OPEN TV, δηλώνουν έτοιμες να διαχειριστούν την πολυπληθέστερη ΕΣΣΟ της χρονιάς, την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανοιχτού Καναλιού, 10.000 οπλίτες αναμένονται στα μέσα του επόμενου μήνα να παρουσιαστούν στο στράτευμα. Θα καταταγούν όλοι στα κέντρα και στους νεοσύλλεκτους θα γίνει γρήγορο τεστ. Θα φορούν όλοι μάσκες και θα τους προσφερθεί όπως γίνεται, άλλωστε, μέχρι σήμερα και το σχετικό βαλιτσάκι με τα αντισηπτικά.


Επίσης, στα μέτρα για τη διαχείριση της πολυπληθούς ΕΣΣΟ που έχει αποφασίσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας συμπεριλαμβάνεται και η σίτισή τους ανά βάρδιες, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού την ερχόμενη εβδομάδα θα θέσει σε λειτουργία στο 700ο στρατιωτικό εργοστάσιο, που βρίσκεται στο Κερατσίνι, ένα καινούριο σύγχρονο μηχάνημα, το οποίο θα παράγει 200.000 μάσκες την εβδομάδα. Οι μάσκες θα χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων των στρατευσίμων αλλά και θα διατίθενται για τις ανάγκες του εθνικού συστήματος υγείας μετά την απόφαση ότι θα υπάρχει παντού, καθολική χρήση μάσκας κατά του κορονοϊού.

ethnos


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά