Συνεργασία ΠΟΜΕΝΣ με την Medical Plus Health Services (Εταιρεία Παροχής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με την Medical plus Health Services (https://www.medicalplus.gr) την μεγαλύτερη εταιρεία παροχής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με το μεγαλύτερο συμβεβλημένο Δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων, Πολυιατρείων στην Πατρίδα μας.

Η συνεργασία αυτή προβλέπει την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, στις οικογένειες τους αλλά και στους Γονείς τους,  Χωρίς αξιολόγηση Ιατρικού Ιστορικού, Χωρίς όριο ηλικίας και Χωρίς Ετήσιο Ανώτατο Όριο Κάλυψης.

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει, στα πλαίσια της προσπάθειας που ξεκινήσαμε επίσημα ως Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, σε όλα τα Μέλη μας και τις οικογένειές τους προνόμια τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητά τους ποιοτικότερη.

Η ένταξη στο πρόγραμμα θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας μας https://www.medicalplus.gr/pomens-programma-protovathmias-perithalpsis.

Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του έχοντας πάντα την δυνατότητα ανανέωσης του εκ νέου εφόσον το επιθυμεί.

 

Πληροφορίες Προγράμματος - Εγγραφή

 

 

 

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά