Μαχαίρωσαν ξανά σκύλο! Τον έσωσε στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη

 


Οι κτηνωδίες συνεχίζουν να ταράζουν την κοινωνία μας, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις ότι οι κακοποίηση ζώων θα θεωρείται σύντομα κακούργημα.

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή πέριξ του Στρατοπέδου Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη, όταν ένας στρατιωτικός, εντόπισε αιμόφυρτο στο δρόμο ένα αδέσποτο σκυλί το οποίο έφερε στο σώμα του μαχαιριές.

Ο στρατιωτικός φρόντισε να ειδοποιήσει ώστε το ζώο να μεταφερθεί επειγόντως σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δεχτεί τρεις μαχαιριές στον αυχένα, τον θώρακα και το στέρνο. Το ζώο δίνει πλέον τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή αφού οι γιατροί έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο σκυλάκο.

Τη νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου, έκανε γνωστή ο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολη μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook, τονίζοντας ότι ο δράστης πρέπει να εντοπιστεί συλληφθεί. 


newsbreak

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά