Θερμοπύλες: Βεβήλωσαν το μνημείο του Λεωνίδα


Θερμοπύλες: Βεβήλωσαν το μνημείο του Λεωνίδα - Δείτε φωτογραφίες

Ντροπή και αίσχος! Ανεγκέφαλοι βεβήλωσαν το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες!

Κάφροι - κατά τον πιο επιεική χαρακτηρισμό - έβαψαν με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» επιδεικνύοντας την αμορφωσιά τους και την έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων.

Η βεβήλωση μάλιστα έγινε ξημερώματα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Αν και το μνημείο ανήκει στη φροντίδα της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας, με εντολή του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου έσπευσε άμεσα στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να καθαρίσει το μνημείο του Λεωνίδα.

lamiareport

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά