Ξεκίνησε η συνεργασία στρατού - ΕΛΑΣ για τη διαχείριση μεταναστευτικών ροών

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο και τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, πραγματοποίησε επίσκεψη στη νήσο Σαμοθράκη και στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) του Δ΄ ΣΣ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στο Στρατόπεδο «ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ» και στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΚΟΡΥΦΗ» στη νήσο Σαμοθράκη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΕΦ «5», το Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ», το ΕΦ «ΠΛΑΓΙΩΝ» και το Στρατόπεδο «ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ» στην ΠΕ του Δ΄ΣΣ.
Ο Αρχηγός έλεγξε την επιχείρησιακή ετοιμότητα των φυλακίων, πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό των Σχηματισμών που επισκέφτηκε, το οποίο συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και αντάλλαξε ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στη διάρκεια της επίσκεψης του ο Αρχηγός επιθεώρησε τα αποτρεπτικά εμπόδια επί των διαβάσεων και της δυτικής όχθης του Έβρου ποταμού και παρακολούθησε κοινές δράσεις διαχείρισης μεταναστευτικών ροών Στρατού Ξηράς-ΕΛ.ΑΣ.
Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και του ηθικού του προσωπικού, καθώς και η πρόοδος υλοποίησης σχεδιασθείσας ενισχυμένης συνδρομής του Σ. Στρατού στο έργο της ΕΛ.ΑΣ για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, δια μέσω της Ε/Τ μεθορίου.








Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά