Υπουργός Ναυτιλίας: Η ικανοποίηση του αιτήματος της Ένωσης Καλύμνου εξετάζεται

Υπουργός Ναυτιλίας: Η ικανοποίηση του αιτήματος της Ένωσης Καλύμνου εξετάζεται
Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 533/2019 έγγραφό μας, που προκλήθηκε από το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 072/2019 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ.) (δείτε εδώ), σχετικώς με τη φερόμενη περικοπή δρομολογίων από την εταιρία Blue Star Ferries και το ερώτημα που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου από το ΚΚΕ (δείτε εδώ), ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης ενημέρωσε ότι:
Η αρμόδια Υπηρεσία του Υ.ΝΑ.Ν.Π. διαβίβασε στον όμιλο εταιριών ΑΤΤΙCA GROUP, την 21η -11-2019, αίτημα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (Ε.Σ.Π.Ε.Κ), το οποίο της απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) την 20η -11-2019 για την εξυπηρέτηση της γραμμής ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ – ΠΑΤΜΟΣ – ΛΕΡΟΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΩΣ – ΡΟΔΟΣ κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα τις ημέρες 26 και 27-12-2019.
Η ικανοποίηση του αιτήματος εξετάζεται από την εν λόγω εταιρεία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά