Παναγιωτόπουλος: Πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών και όχι αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Παναγιωτόπουλος: Πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών και όχι αύξηση της στρατιωτικής θητείας
Πηγή: INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υπέρ της πρόσληψης επίλεκτων επαγγελματιών οπλιτών στο στρατό κι όχι αύξησης της θητείας τάχθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως οι ΕΔ είναι αξιόμαχες και έτοιμες να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας.
«Είμαστε δίπλα τους, 4500 παραβιάσεις αυτοί, 4500 αναχαιτίσεις εμείς», επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2020 και πρόσθεσε πως την ώρα που εντείνονται οι απειλές γύρω μας, οι ΕΔ είναι η κόψη του σπαθιού και καθήκον όλων είναι να παραμείνουν ως έχουν.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε προκλητικούς αμετανόητους και απροκάλυπτα προκλητικούς τους γείτονες και επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει εισήγηση προς τον πρωθυπουργό για αύξηση των κονδυλίων για τις ένοπλες δυνάμεις. «Ήδη οι προτάσεις κατατίθενται, είτε με διάθεση τμήματος πλεονάσματος και πάντα με την καθοδήγηση του πρωθυπουργού», είπε.
cnn.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά