Αντιδήμαρχος Καστελόριζου: Η παρουσία του στρατού στο νησί μας εμπνέει ασφάλεια


"Δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει όλη η κατάσταση και μέχρι πού θέλει να το φτάσει ο Ερντογάν"
O Στράτος Αμύγδαλος, αντιδήμαρχος του Καστελόριζου, μιλώντας στη "Δημοκρατική" είπε πως υπάρχει έντονη ανησυχία, καθώς η ένταση στις σχέσεις με την Τουρκία δεν αποκλιμακώνεται.
 “Δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει όλη η κατάσταση και μέχρι πού θέλει να το φτάσει ο Ερντογάν. Η παρουσία του στρατού στο νησί, μας εμπνέει ασφάλεια. Οι στρατιώτες που υπηρετούν εδώ είναι σχεδόν όσοι και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού κι αυτός είναι ένας καθησυχαστικός παράγοντας για εμάς. Οι υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών, οι αναχαιτήσεις από ελληνικά είναι πιο πυκνές από προηγούμενες φορές κι αυτό εντείνει την ανησυχία μας”, είπε χαρακτηριστικά



Ο κ. Αμύγδαλος ανέφερε ότι τα τηλέφωνα των μόνιμων κατοίκων αλλά και όσων βρίσκονται για εργασία στο νησί, όπως επίσης και όσων εκτίουν τη θητεία τους, δεν σταματούν να χτυπούν από συγγενείς και φίλους που κατοικούν σε άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού που ανησυχούν, όσο παρακολουθούν την ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές να κορυφώνεται.
 “Ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ ο ίδιος δεν αναγνωρίζει το Δίκαιο της Θάλασσας, κόβει και ράβει χάρτες στα μέτρα του, εξαφανίζει νησιά και επιχειρεί να επιβάλει τις αξιώσεις με κάθε τρόπο, μακριά από την κοινή λογική. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ελπίζουμε σε αποκλιμάκωση σύντομα. Ευτυχώς η παρουσία του στρατού είναι έντονη και στη στεριά, και στη θάλασσα και στον αέρα και αισθανόμαστε ασφαλείς”, δήλωσε.
meaculpa
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά