Περιφερειάρχης:Τα καλύτερα κάλαντα που μου έχουν πει- Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα απο την ΣΜΣ/ΔΙΚΕ
Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα είπε στις αρχές του τόπου η Στρατιωτική Μουσική ΔΙΚΕ.
Με ξεχωριστό όμορφο σχήμα , παραδοσιακά κάλαντα  σε Δήμαρχο, Αστυνομία, Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα όταν είπε τα κάλαντα μπροστά από το παλιό Δημάρχειο στον Κώστα Τζιούμη ο κόσμος που περνούσε στεκόταν και τραγουδούσε μαζί τους, τραβώντας με το κινητό τα όμορφα κάλαντα.

Αργότερα μετά το τέλος, στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα , συγκινητική ήταν η αναδρομή του στην δικιά του θητεία και επίσης ανέφερε ότι σε όλη του την αυτοδιοικητική πορεία ήταν τα καλύτερα κάλαντα που έχει ακούσει.

Δείτε το βίντεο:


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά