ΕΣΠΕΕΡ: Επείγουσα Ενημέρωση για Χορήγηση Φαρμάκων σε Προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενημερώνουμε τα αγαπητά μέλη μας και ιδιαιτέρως τα μέλη που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία, σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, να αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας σχετικά με το πρόβλημα που πρόεκυψε και ανέδειξε παντού το σωματείο μας εδώ και ενάμιση μήνα, με την κάλυψη της φαρμακευτικής αγωγής τους από τα φαρμακεία της Δωδεκανήσου. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι συζητήσεις για τις οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ του ΦΣ Δωδεκανήσου και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας δεν έχουν έρθει σε κάποια κατάληξη και είναι ανοιχτές, με κατά πάσα πιθανότητα να έχουν θετική κατάληξη από μέρα σε μέρα και να ξεκινήσει η χορήγηση από 01 Ιανουαρίου 2020, όμως και όπως μας έχει πληροφορήσει ο Πρόεδρος του ΦΣ Δωδεκανήσου, εάν οι όποιες οικονομικές υποχρεώσεις δεν τακτοποιηθούν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2019 και τακτοποιηθούν μετά την 01η Ιανουαρίου 2020, η φαρμακευτική κάλυψη στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας θα γίνεται από 01η Φεβρουαρίου 2020.
Δηλώνουμε ότι, στην Ένωση μας αλλά και στην Ομοσπονδία μας, το παραπάνω θέμα το κοιτάξαμε και το κοιτάζουμε με την δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μακριά από οποιαδήποτε επικοινωνιακή πολιτική της φανφάρας.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά