Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για Ανταλλαγή Ευχών στο ΓΕΣ
Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε, στην έδρα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), εκδήλωση, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, κατά την οποία ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΓΕΣ αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης, με το προσωπικό των Επιτηρητικών Φυλακίων (ΕΦ) «5», «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» και «ΚΑΚΑΒΙΑ».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το προσωπικό των παραπάνω φυλακίων, τέκνα του προσωπικού μας, που φιλοξενούνται στον Γ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό Φρουράς Αθηνών καθώς και η Στρατιωτική Μουσική της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), τραγούδησαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εύχεται καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά