1η Στρατιά: Εορταστική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα

ην Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, εορταστική εκδήλωση εν όψει των Χριστουγέννων.
Από νωρίς το πρωί, ο Διοικητής της ΣΤΡΑΤΙΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, υποδέχθηκε στο γραφείο του τους Διοικητές των Μονάδων Φρουράς Λάρισας και αντάλλαξε ευχές, σε εορταστικό κλίμα.
Παράλληλα χορωδίες από Στρατιωτικούς Σχηματισμούς και Συλλόγους της πόλης της Λάρισας έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο προσωπικό της ΣΤΡΑΤΙΑΣ. Ιδιαίτερο τόνο στην όλη εκδήλωση έδωσαν τα νήπια του Βρεφονηπιακού Σταθμού, οι μελωδικές φωνές των οποίων απέδωσαν πιστά τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.
Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με μικρή δεξίωση στην Αίθουσα Τιμών «ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ» όπου τη σκυτάλη πήρε η Στρατιωτική Μουσική και ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Διοικητή της ΣΤΡΑΤΙΑΣ στο προσωπικό του Στρατηγείου.
Εν τέλει μέσα από τέτοιου είδους εορτές η ΣΤΡΑΤΙΑ έδωσε τη δυνατότητα στο προσωπικό της να βιώσει το ιδιαίτερο κλίμα των ημερών.
larissanet
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά