Διαμαρτυρία για τον χαρακτηρισμό ως ΜΠΟΝΑΜΑΣ ή ως ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΣΠΕΕΡ


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου διαμαρτύρεται για τον χαρακτηρισμό ως <<ΜΠΟΝΑΜΑΣ>> ή ως <<ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ>> που δίνουν κάποιοι δημοσιογραφικοί ιστότοποι, ως προς την πληρωμή εκτέλεσης υπηρεσίας των αργιών σύμφωνα με το έγγραφο που απεστάλη από την ΔΟΙ/ΓΕΣ σε Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και άπαντες συναδέλφους ότι δεν μπορεί και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με την νοημοσύνη μας και τον κόπο μας. Η ενέργεια του ΓΕΣ (που επικροτούμαι) αντικαθιστά την αδικία που υπάρχει στα στελέχη του Στρατού Ξηράς έναντι αυτών της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού. Ευελπιστούμε ότι το ΓΕΣ θα προβεί και στην πληρωμή των υπηρεσιών αργιών και του 2018,αλλά και στην συνέχιση της καταβολής από το 2020, όπως γινόταν και στα προηγούμενα χρόνια.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου θέλει να δηλώσει την αντίθεση της σε δημοσιεύματα που υπάρχουν περί πληρωμής κάποιων ΗΕΕ ανά βαθμό όπως είχε γίνει τον Δεκέμβρη του 2017.Ευελπιστούμε ότι το ΓΕΣ πρώτα θα προβεί στην πληρωμή των υπηρεσιών των αργιών και των 2 ετών(2018-2019)ανάλογα κατά τις εκτελέσεις των υπηρεσιών των στελεχών και μετά να προβεί στην οποιαδήποτε πληρωμή των ΗΕΕ εξίσου το ίδιο ποσό ανεξαρτήτου βαθμού σε όλα τα στελέχη.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Ο
Πρόεδρος Γεν Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης Νικόλαος Αντωνόπουλος

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Μέχρι να πάρουμε αγαπητοί συνάδελφοι τα χρήματα από τις αργίες θα πάρει μήνες,τα Χριστούγεννα όμως ήρθαν και δεν περιμένουν.
    κάποια στελέχη περιμένουν πώς και πώς που μακάρι να γίνει να δοθούν ΗΕΕ για να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας καί άλλα.
    Το κείμενο σας μπορεί να το παρεξήγηση ο οποιοσδήποτε έτσι πού το έχετε συντάξει και φαίνεται καθοδηγούμενο να μου επιτρέψετε να πω
    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά