Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΣ σε Στρατόπεδα του Γ΄ Σώματος Στρατού και της Ιης Μεραρχίας Πεζικού

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»), Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα επισκέφθηκε Στρατόπεδα της ΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΛΛΑΣΩΝ») και της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ»). Στη συνέχεια ο Αρχηγός επισκέφτηκε Στρατόπεδα στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ), την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών (32η ΤΑΞ ΠΖΝ) την XXIVη Τεθωρακισμένη Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ») και την έδρα της Ιης Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ»).
Κατά τις επισκέψεις του, ο Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό, όπου έδωσε κατευθύνσεις και το συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί. Τέλος, αντάλλαξε ευχές με στελέχη και οπλίτες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά