H πρόταση του Συνδέσμου αποφοίτων ΣΣΑΣ για το νέο μισθολόγιο

Έτσι όπως την καταθέσαμε στο συντονιστικό των 3 Ε.Α.Α. και στην επιτροπή του νέου μισθολογίου του Υ.ΕΘ.Α. (μέλος της οποίας ήταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας), τον Μάϊο του 2013 :
misth1
Σύμφωνα με τις προτάσεις μας :-Κατηγοριοποίηση σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ-ΕΠΟΠ/ΕΜΘ -Ενταξη στα πρότυπα του Δημοσίου σε μισθολογικά κλιμάκια από 1-26 --Συνάφεια κλιμακίων με ετη υπηρεσιας και διαφορποίηση για ΑΣΕΙ (από 8-26),ΑΣΣΥ (από 2-20),ΕΠΟΠ/ΕΜΘ (από 1-14) --Διατήρηση υφιστάμενων Β.Μ. και συντελεστών (Μ.Κ. 8 = Β.Μ. ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ) --Διατήρηση υφιστάμενων ΕΧΥ (ΜΈΧΡΙ 29 ΕΤΗ) ή εναλλακτικά στα 40 ετη με ποσοστό 2% που θα χορηγείται με τη συμπλήρωση διετούς υπηρεσίας, προσαυξανόμενος επί του ίδιου ποσοστού για τις επόμενες πέντε (5) διετίες,επί ποσοστού 3% για τις επόμενες έντεκα (11) διετίες και μέχρι τη συμπλήρωση συνολικού ποσοστού 60%.Ο συντελεστής αυτός υπολογίζεται στο βασικό μισθό που δικαιούται κάθε φορά ο στρατιωτικός. --Διατήρηση υφιστάμενων επιδομάτων ή εναλλακτικά κατάργηση μόνο του επιδόματος διοίκησης-διεύθυνσης και αντικατάσταση του με το επίδομα υπερωριακής εργασίας., για να μην υποστει μείωση το εφάπαξ βοήθημα (συνέχεια πίνακα, παρακάτω)

misth002

http://www.apofoitoissas.gr/articles/2529-h-
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά