ΓΕΣ:Υποβολή προτάσεων και Ιδεών από το εν αποστρατεία προσωπικό

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού σας γνωρίζει ότι, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας και για το εν αποστρατεία προσωπικό, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς, αποφάσισε τη δημιουργία εφαρμογής με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ, «www.army.gr».

Σκοπός της παραπάνω εφαρμογής είναι η παρεχόμενη δυνατότητα και για τα εν αποστρατεία στελέχη της ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων και ιδεών, οι οποίες θα αποτελέσουν πολύτιμη πηγή άντλησης πληροφόρησης για βελτίωση ισχυουσών διαταγών, Νόμων και συνθηκών που αφορούν την υπηρεσία και τα στελέχη της (εν ενεργεία και εν αποστρατεία).

Η είσοδος στη παραπάνω εφαρμογή θα πραγματοποιείται με την χρήση του προσωπικού κωδικού αριθμού φακέλου ΕΚΟΕΜΣ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά