Τι μαζεύει τελικά απο το δρόμο ο στρατονόμος;

Και αφού παρέλασαν σήμερα στην Τρίπολη τα πολιτικά τμήματα (σχολεία, χορευτικά κλπ) στο τέλος πριν την στρατιωτική παρέλαση πέρασαν και άμαξες.

Ως γνωστόν αν περάσει από το δρόμο άμαξα αφήνει και......τα ίχνη του αλόγου.. που γνωρίζετε τι είναι.. Και μοιάζουν με μπαλίτσες.

Ξαφνικά πριν την στρατιωτική παρέλαση όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που στέκονταν απέναντι από τους επισήμους να έχουν μείνει "κάγκελο".

Βλέπουν ένα στρατονόμο να μαζεύει κάτι από το δρόμο με τα χέρια του.. Όπως καταλαβαίνετε το μυαλό πήγε εκεί και μείναμε όλοι!!!! Τελικα όμως η αλήθεια μας διέψευσε: Ήταν τα άδεια φυσίγγια από τα όπλα των χορευτικών συλλόγων που έριξαν στον αέρα.

Βέβαια εμείς είδαμε και πάθαμε να συνέλθουμε όμως αλλά και τη συνάδελφο την καημένη που είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα από  αυτό που νόμιζε όπως όλοι μας ότι βλέπαμε
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά