Δήλωση ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου για την απώλεια του Θεόδωρου Σπυρόπουλου‏


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος πληροφορούμενος στις Βρυξέλλες την είδηση της απώλειας του επιφανούς ομογενή Θεόδωρου Σπυρόπουλου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Θεόδωρου Σπυρόπουλου. 

 

Ενός σπουδαίου ανθρώπου και σημαντικού Έλληνα που με τον ακέραιο χαρακτήρα του, τον δυναμισμό και την ακαταπόνητη εργατικότητά του επάξια κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των μεγάλων πατριωτών της Ομογένειας.

 

Με την μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία του και την πάντα φιλότιμη εθνική του προσφορά, αγαπήθηκε από τους συμπατριώτες μας και τιμήθηκε από την  Ελλάδα την οποία λάτρευε και με πάθος υπηρετούσε.

 

Το έργο και η προσφορά του ως παρακαταθήκη θα εμπνέει και θα παρακινεί πολλούς νέους συμπατριώτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

 

Στην  Ομογένεια που τον αποχαιρετά με αναγνώριση, αγάπη και σεβασμό και στην οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά