Τι άλλαξε ο Α/ΓΕΣ στις άδειες του προσωπικού του Στρατού Ξηράς

Το αυτονόητο για τις άδειες των στρατιωτικών ζήτησε να εφαρμοστεί ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς. Ποιο είναι αυτός Μα να μπορούν να παίρνουν άδειες και απαλλαγές “κολλητά”. Μέχρι τώρα η ταλαιπωρία ήταν απίστευτη.

Χρειαζόταν να παρέμβει ο Α/ΓΕΣ γι΄ αυτό απλό θέμα; Στην Ελλάδα ζούμε μην το ξεχνάμε.

Τι προβλέπει η παρέμβαση του Α/ΓΕΣ; Σύμφωνα “με το Φ.440/30/948007/Σ.157/08-9-2014 έγγραφο του ΓΕΣ, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας της Υπηρεσίας για το στρατιωτικό προσωπικό και του έμπρακτου ενδιαφέροντός της για αυτό, δίνεται η δυνατότητα στις Διοικήσεις να χορηγούν αθροιστικά και κατόπιν έγγραφης αιτήσεως του ενδιαφερομένου, μαζί με Κανονική Άδεια – ΑΜΔ και τις απαλλαγές από εκτέλεση υπηρεσίας, με την επισήμανση της δυνατότητας που παρέχεται στις Διοικήσεις και όχι της υποχρέωσής τους, ως προς την εφαρμογή του παραπάνω μέτρου”.

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά