ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-124 ΠΒΕ

Την άμεση παρέμβαση του ΓΕΣ προκάλεσαν οι διαμαρτυρίες και η επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων νεοσύλλεκτων από το ΚΕΝ Τρίπολης. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών για τα καψόνια-την άσχημη συμπεριφορά-την τρομερή ενταντικοποίηση-τις λειψές μερίδες φαγητού, με αποτέλεσμα οι φαντάροι να πεινούν, κλιμάκιο του ΓΕΣ επισκέφτηκε το Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης για να το επιθεωρήσει.
Φυσικά, όχι μόνο αποδείχτηκε ότι οι καταγγελίες ήταν αληθείς –και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά- αλλά λήφθηκαν συγκεκριμένα μέτρα που βελτίωσαν την κατάσταση.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο»

http://diktiospartakos.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά