Έναρξη Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2014

Έναρξη Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2014
X
Loading Image...
Έναρξη Πολυεθνικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου 2014
   Την 22η Σεπτεμβρίου 2014 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Πολυεθνικό Σχολείο Εκπροσώπων Τύπου στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
    Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 30 σπουδαστές. Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και ιδιώτες της Ελλάδας και άλλων χωρών.
    Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ενημέρωση κοινού, όσο και θα ασχοληθούν με πρακτική εφαρμογή αυτών (συνεντεύξεις, συνεντεύξεις τύπου κά), ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην άσκηση «NORTHERN MESSENGER», όπου θα ασχοληθούν έμπρακτα με την οργάνωση ενός γραφείου ενημέρωσης κοινού, σε μια περιοχή επιχειρήσεων.
   Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά πολιτισμικών δραστηριοτήτων, και εκτός των άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, τον αρχαιολογικό χώρο των «Αιγών» καθώς και τον τηλεοπτικό-ραδιοφωνικό σταθμό του TV-100.
   Το ΠΚΕΕΥΕ καλωσορίζει τους σπουδαστές και τους εύχεται καλή εκπαίδευση.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά