Εκλογές νέου Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Θ

arthro semth sos
Ανακοινώνεται στους συναδέλφους που υπηρετούν ανά την Επικράτεια οτι το Σάββατο 25 Οκτωμβρίου 2014,από 08:00-13:00 στα  Γραφεία του Σ.Ε.Μ.Θ. στην Αθήνα (ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 96, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 115 27 ΑΘΗΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΓΡΑΦΕIΑ ΠΟΑΣΥ ΤΗΛ/ΦΑΞ 210 77 70 682), θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ) και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕξΕ) του Συνδέσμου Εθελοντών Μακράς Θητείας.
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία, έχουν όσοι θα έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ως μέλη έως και την 25 Οκτ 2014.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα είτε για την θέση του Δ.Σ είτε για την θέση της ΕξΕ, παρακαλούνται να το δηλώσουν έως και την 15 Οκτωμβρίου 2014, με αίτηση τους στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου ή με τηλεομοιοτυπία.
 
Τονίζεται ότι η συμμετοχή των συναδέλφων θα διαμορφώσει την ίδια τη στάση και τη λειτουργία του Σωματείου, καθώς βάση του καταστατικού, οι αποφάσεις λαμβάνονται από τη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο μπορεί ο κάθε συνάδελφος να συμμετέχει.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση των συναδέλφων που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
 
Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
    Ασμίας  Αριστείδης Κασιδόπουλος                            Ακστής  Σταύρος Σταυρίδης
                  (6983509047)                                                          (6956030654)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά