Εορταστικές Εκδηλώσεις Επετείου Ναυμαχίας Σαλαμίνας

Εορταστικές Εκδηλώσεις Επετείου Ναυμαχίας Σαλαμίνας

        Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, με καταθέσεις στεφάνου στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη από τον Υπαρχηγό Στόλου, Υποναύαρχο Ν. Τσούνη ΠΝ, καθώς και στον τύμβο Σαλαμινομάχων από τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Π. Λίτσα ΠΝ αντίστοιχα, οι οποίοι παρευρέθησαν ως εκπρόσωποι του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.
        Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την πραγματοποίηση στρατιωτικής και μαθητικής παρέλασης στη νήσο, ενώ προηγήθηκε ρίψη στεφάνου από τον Αρχηγό Στόλου στο θαλάσσιο χώρο που περιβάλλει τον Αρχαίο Λιμένα της Σαλαμίνας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά