Το Μηχανικό της Σαμοθράκης δίπλα στους πολίτες! (φωτο)
Μετά από την τεράστια θεομηνία που έπληξε σχεδόν όλη την Χώρα, δημιουργήθηκαν δυστυχώς προβλήματα και στο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης.

Για την αποκατάσταση των ζημιών στο νησί, τεράστια βοήθεια στον Δήμο Σαμοθράκης και στον Δήμαρχο αυτής , έδωσε το Μηχανικό της ΤΔ 41 ΣΠ ,όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, στην αποκατάσταση της οδοποιίας όπου χρειάζεται. 

Για ακόμη μία φορά βλέπουμε την προσφορά του Στρατού στην τοπική κοινωνία.


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά