Για όλα ο στρατός, το φτηνό δυναμικό

 

ΠΟΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
TYPOGRAPHY


Τη παρελθούσα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2021, σχεδόν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μετάδωσαν  την επίσκεψη και τις δηλώσεις του κ. Πρωθυπουργού στο Mega εμβολιαστικό κέντρο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» στο Μαρούσι.

Τελικά μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Σε όλο το κέντρο ήταν παρατεταγμένα στελέχη (υγειονομικοί, νοσηλευτές) όλων των Κλάδων (ΣΞ, ΠΝ, ΠΑ) τα οποία επιφορτίστηκαν με τον εμβολιασμό των πολιτών. Τα στελέχη αυτά, τα οποία για να βρίσκονται εκεί αποψιλώνονται τα στρατιωτικά νοσοκομεία και οι δομές υγείας των ΕΔ, διατάχθηκαν να εκτελέσουν ένα επιπλέον έργο, πέραν της αποστολής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Εισέπραξαν και είμαστε σίγουροι ότι, με το πέρας του έργου αυτού, θα εισπράξουν και πάλι τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστώ όλων.

Δεν κουραζόμαστε να υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας δεν είναι αυτός. Η Πολιτεία, αντί να προσλάβει το κατάλληλο προσωπικό, οπότε και εκατοντάδες άνεργοι συμπολίτες μας θα αποκτήσουν εργασία και εισοδήματα, αρέσκεται να απευθύνεται σε ένα φτηνό δυναμικό (τα στελέχη των ΕΔ),  που εκτελεί αγόγγυστα εντολές χωρίς αντίδραση και χωρίς καμια υπερωριακή αποζημίωση.

Διαμαρτυρόμαστε, για ακόμη μία φορά εντόνως και ζητάμε την παρέμβαση του κ. Πρωθυπουργούπροκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, σχετικά με τη μη εισέτι έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης που προβλέπει ο ν.4472/2017 (Α΄ 74) για την καταβολή, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, της νομοθετημένης αποζημίωσης της νυκτερινής μας εργασίας και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα μας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά