Ρόδος: Πληρώνουν την εξέταση μαγνητικού τομογράφου οι στρατιωτικοί











Μεγάλο πρόβλημα, έχει δημιουργήσει η βλάβη του μαγνητικού τομογραφου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους Στρατιωτικους οι οποίοι υπηρετούν στο νησί. 

Όσα Στελέχη χρειαστούν εξέταση από το συγκεκριμένο μηχάνημα, δυστυχώς έχουν 2 επιλογές ή να την πληρώσουν και να κάνουν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να γίνει η επιστροφή χρημάτων μετά από 3 4 μήνες ή να μεταβούν στο 401 στην Αθήνα που και εκεί υπάρχει λίστα αναμονής. 

Μήπως θα έπρεπε να βρεθεί κάποια λύση ώστε να μπορούν να γίνονται οι εξετάσεις από τα Στελέχη, χωρίς να καταβάλουν οι ίδιοι το αντίτιμο της εξετάσεις!

Το ποσό της, ανέρχεται γύρω στα 250 ευρώ ,το οποίο θα μπορούσε να καταβάλει κατευθείαν η Υπηρεσία στο Ιδιωτικό Φορέα που παρείχε την συγκεκριμένη εξεταξη,όπως γίνεται και σε άλλες περιοχές της Χώρας.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά