Αυτοψία έκανε το κλιμάκιο Μηχανικού στην κοινότητα Λουτρού Πεύκων στην Αλεξανδρούπολη

 Παρον και σημερα βρέθηκε υψηλόβαθμο κλιμάκιο του στρατου με τον Ταξιαρχο Μηχανικου του ΓΕΕΘΑ κο Κλουβα Μιχαηλ απο την ΜΟΜΚΑ (Μοναδα Μελετων και Κατασκευων) ,τον Δντή Μηχανικού της ΧΙΙ Μ/Κ Πεζικού Άνχη(ΜΧ)Σολωμό Νικόλαο και μηχανικων του στρατου οπου εγινε αυτοψία των ζημιών που υπέστηκαν οι γέφυρες στον οικισμο μας.

Ειχαν προηγηθεί οι καταγραφες απο τα κλιμακια του δημου και της περιφερειας οπου τους παραδοθηκε ο φάκελος και ολα δειχνουν οτι τρεχουν τα εργα αποκαταστασης οσο γρηγορότερα μπορούν με συνεργασια και σοβαροτητα στο πραγματικο προβλημα που μας εφερε η νεροποντη των προηγουμενν ημερων.
Συντομα ολες οι προυποθεσεις για την εκινηση των εργων θα παρουν σαρκα και οστα αυτες της μερες.
Εμεις θα κανουμε υπομονη.Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά